Informatie en huisregels Kinderlampex 2021

De 'Lytse Lampex' vindt plaats op zaterdag 25 september 2020 vanaf 10:00 uur. De 'lytse lampex' wordt gehouden in het Driezumer bos.

Wat is de Kinderlampex? 

De Kinderlampex (of de Lytse Lampex) is een speciaal evenement voor alle kinderen in de Friese Wouden. Het wordt gehouden op de dag na de Lampex en er worden ook survival-elementen uit deze tocht gebruikt in de kinderroute. Deelnemen aan de Kinderlampex is helemaal gratis!Huisregels Kinderlampex 2021

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van het evenemententerrein gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels.

- Binnen het evenement terrein worden de RIVM maatregelen nageleefd: 1,5 meter afstand houden, vermijd drukte en thuisblijven bij klachten.

- Bezoekers op het evenemententerrein worden herkenbaar door de organisatie en vrijwilligers actief aangesproken op de naleving van de RIVM maatregelen.

- Betreden van het terrein is op eigen risico.

- Bij de entree van het evenemententerrein wordt door de organisatie een gezondheidscheck uitgevoerd.

- Bij de entree tot het evenemententerrein wordt uw naam geregistreerd. De opgegeven deelnemers van de teams zijn digitaal beschikbaar. Voor bezoekers wordt dit bij de ingang schriftelijk genotuleerd.

- De deelnemers aan de Kinderlampex zijn tussen de 8 t/m 12 jaar. (m.u.vvolwassen begeleiding). Indien deelnemers van de Kinderlampex deze leeftijd niet hebben mag deelname geweigerd word.

- Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto-en geluidopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op zal voorkomen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden

- Alcohol op dit evenemententerrein is niet toegestaan.

- Bij het niet naleven van de huisregels zal de toegang worden geweigerd/ontzegd. Indien de toegang wordt geweigerd/ontzegd dient het evenemententerrein direct te worden verlaten.